Yrityksen arvo

Yrityksen arvo on helppokäyttöinen sovellus yrityksen arvon karkeaan määrittelyyn. Sovelluksen tuottama arvonmääritys lasketaan määrittelemällä substanssi- ja tuottoarvot verottajan ohjeistuksen mukaisesti.Lataa sovellus tietokoneelle: Windows | Mac OS X

Yrityksen arvo -sovellus

Sovelluksen avulla voit helposti määrittää yrityksesi käyvän arvon. Sovellus on tarkoitettu yksinkertaiseksi työkaluksi, ja tarvitset arvon määritykseen vain yrityksesi uusimman taseen ja kolmen viimeisen tilikauden tuloksen. Arvon määrityksessä käytetään verohallituksen ohjeen mukaisia laskentasääntöjä.

Helppo käyttää

Sovelluksen käyttö on helppo aloittaa tutustumalla sovellukseen tallennettuihin esimerkkiyrityksiin. Sovellukseen voi myös luoda omia yrityksiä ja tallentaa ne myöhempää tarkastelua varten. Diagrammien avulla näet mistä yrityksen arvo koostuu.

Esimerkkilaskelmat Yrittäjän talousopas -kirjasta

Sovellus sisältää kolmen erityylisen yrityksen arvonmäärityslaskelmat. Kuvatut tapaukset perustuvat Lasse Karjalaisen Yrittäjän talousopas –kirjan esimerkkiyrityksiin.

Taustalla tietoa ja osaamista

Yrityksen arvo -sovellus on kehitetty Pohjois-Karjalan yrittäjien Hallittuja Yrittäjäpolvenvaihdoksia -hankkeelle. Sovellus on käyttäjälleen maksuton ja sen kehittämiseen on käytetty Euroopan Unionin rahoitusta.